Search form

Menu

Lærerarrangement: Få inspiration til din årsplan

07/08/2018 - Kl. 13-16
Sted: 
Det Bruunske Pakhus på Kirkestræde 3 i Fredericia
Gratis - men kræver tilmedling via linket.

Så er der godt nyt til alle historielærere. Museerne i Fredericia afholder nemlig et fagligt arrangement i samarbejde med Clio Online og Historiefaget. Du vil bl.a. få inspiration til at sparke planlægningen af det kommende skoleår i gang og en privat guidet tur på Fredericia Vold. Vi håber, du og alle dine historiekolleger har lyst til at deltage!

En dag fyldt med faglig sparring i historiske rammer

Programmet for dagen:

Det nye skoleår nærmer sig med hastige skridt – men bare rolig, der er hjælp at hente. Clio Online begynder eftermiddagen med bud på, hvordan du kan planlægge dit år med forløb og aktiviteter fra Historiefaget og kommer samtidig ind på, hvordan du kan forberede dig til prøven i kulturfagene. 

Når I er klædt godt på til året, skal vi en tur ud på Fredericia Vold. Rasmus Welling fra Skoletjenesten ved Museerne vil nemlig give jer en guidet tur på volden, hvor I får en kort indføring i byens unikke historie.

Herefter præsenteres et udvalg af de mange spændende undervisningstilbud, som Skoletjenesten tilbyder – eleverne kan bl.a. i rollespil indtage volden som svenskere i 1657, blive udsat for hård militær disciplin under Treårskrigen eller være journalister i besættelsens sidste hektiske dage. Afslutningsvis vil Rasmus fortælle om Falihos og foreningens virke.

Praktisk info

Arrangementet finder sted i Det Bruunske Pakhus på Kirkestræde 3 i Fredericia onsdag den 7. august 2018 kl. 13-16.

Vi sørger naturligvis for lidt kaffe og kage i løbet af eftermiddagen.